Mišić en Rúben Ribeiro werken al in Sporting Lissabon

Sporting biedt twee spelers in de winter. De nummers van twee spelers- günstige fußballtrikots worden bevestigd.

Josip Mišić is versterkt voor het middenveld van Sporting. De 23-jarige Kroatische middenvelder zegt dat dit een “grote stap” is in zijn carrière en hij is blij om te tekenen voor een “grote club”. Integendeel, Jorge Jesus beschikte al over de Rúben Ribeiro, nog een van de versterkingen van de wintermarkt. Rúben Ribeiro draagt de Sporting Lisbon Trikot nummer 7 en Mišić kiest de nummer 27- Sporting Lisbon trikot.

Josip Mišić, ingehuurd door Rijeka, voltooide zijn eerste training op de Alcochete Academy met zijn nieuwe collega’s. Er wordt aan herinnerd dat Mišić tot juni 2023 tekende voor Sporting met een overdrachtswaarde van 2,75 miljoen euro. Rúben Ribeiro zal naar verwachting voor het eerst samenwerken met de leeuwen op vrijdag.

blogstats trackingpixel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>